Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgångens mått och natten väntar tiden


Soluppgångens mått
och ljusets
varje uns av säkerhet
en enda dag
i timmar och minuter
omätbar

Lägger allt åt sidan
ofattbart
strålarna som ville mig
en enda dag
i famnade sekunder
men utan tid

Solnedgångens väntan
och mörkrets
ingenting förklarat
en enda dag
i tomheten som svarat
föränderlig





Fri vers av korpfjäder
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-22 19:22



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Så sant, så sant.
2008-07-29

  Carola Zettergren
Underbart bra!!!
2008-07-24

  Cadena
Så hjärtans gärna tar jag detta till mig och njuter av ljuset i de rena raderna!
2008-07-22

  Mona*
Åh, jag blir helt upprymd som om något väldigt stort och fint tar plats i trakten av hjärtat...

Omätbar!
2008-07-22

  Lena Krantz VIP
Så är det nog, svaret är alltid föränderligt! Och med allt ljus så kommer detta att alltid vara en sommardikt, även mitt i vintern!

Finstämd dikt som jag kommer att läsa fler gånger!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder