Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att beskriva egentligen svaret på ett mejl i inboxen om dygnet ändå hade 25 timmar, då kunde jag vara vaken en timme och sova i 24, eller kanske sova i en timme och vara vaken i resten...


Lätt erotiskt laddad text l







...jag försöker att på en och samma gång
att vara vaken och sova mesta tiden
av dygnets tjugofem timmar...

men jag brukar misslyckas
grovt med detta...

mest på grund av att det är svårt att sova
medan man är vaken och då går man miste
om de upplevelser
även kallade drömmar
som uppkommer av okontrollerad och tillika
frivillig medvetslöshet...

ett konstigt ord på det tillståndet
eftersom man ju har en sorts medvetenhet
i sömn och drömmar...

samtidigt gör det mig besviken
på att jag går miste om att vara vaken
när jag tvingas till sömn och overksamhet
då jag somnar för att jag är trött
vilket ändå är en naturlig process och stat

dessa båda tillstånd
slåss om uppmärksamheten och att få verka
få utlopp och det är inte alls någon lätt sak...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 21:29



Bookmark and Share


  Bissen
1. så länge jag inte känt dig verkar det som du är vaken hela tiden

2. lysande text för dem som brottas mellan "verklighet" och "dröm" och det emellan.

3. tack

4. en filibjur-maskot skänker jag dig
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP