Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Varje gång jag ser dig skriva ordet saknad
får jag ett sting i hjärtat för att det inte är mig du saknar.
Jag vill hitta ställen där du skriker ut till hela världen
att det är mig du saknar,
att du vill ha mig vid din sida
och att du hatar avståndet mellan oss.

Men det är inte det jag hittar,
jag hittar andra som nu finns i ditt hjärta
och som du uppenbarligen saknar mer än mig.
Och jag skäms över min egna pinsamma och hatade
svartsjuka.

Vad har jag att vara svartsjuk för.
Jag kan inte förstå vad mina känslor kommer ifrån.
Allt jag vet är hur det gnager i mitt hjärta.
Jag önskar jag kunde släppa dig.




Fri vers av glittervakuum
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum