Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöshet


Det kliar i benen, armarna
Det värker i ryggen och det svider i ögonen

Det springer bulltar och slår i hela kroppen
Snälla låt mig få sova.
Bara lite, somna in.

Solen har redan gått upp.
Den lyser in genom mitt fönster,
snart ringer klockan och jag ska gå upp

Möta verkligheten med sömnen retandes.

Nananana Du kan inte ta mig!

Den skriker bakom min rygg
Jag vill bara sova




Fri vers av glittervakuum
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-23 05:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådana gånger kan man få lust att klyva ett par bord med knytnäven.
Det känns som om allt sammangaddat sig just för att man inte skall få sova.
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum