Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsex







Måndag, onsdag, fredag
älskar jag
mina medmänniskor

Tisdag, torsdag, lördag
jag älskar mig själv
som jag älskar mina vänner

på söndagen
vilar jag ut efter
en klart ansträngande vecka






Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-23 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP