Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn, försvann, försvunnen.

En dag kommer allt vara över.
En dag kommer jag fälla min sista tår.
En dag kommer jag vilja dö för sista gången.
En dag kommer jag sakna dig för sista gången.
En dag kommer jag älska er för sista gången.
En dag kommer ni krama mig för sista gången.
En dag kommer ni säga "det kommer bli bra."
Är det idag?
Är det imorgon?
Ja, inte fan vet jag.




Fri vers av Dumb
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-07-23 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb