Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädd i värmen - doftar hallon


Svept i värme
som en klädnad
skyler det asplöven darrat i blicken
faller


som hösten
vaknar vid doften av hallon
klädnaden
faller


bränd av hettan
barfota ligger vålnaden
skyld som asplövens klädnad
faller

och hösten
vaknar vid doften av hallon




Fri vers av korpfjäder
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-25 12:50



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
"och hösten
vaknar vid doften av hallon"

Underbara rader jag kommer att minnas.
2008-07-29

  inutimonster
jag tycker slutet är bra, jag. och jag är faktiskt ett litterärt ufo, det har du själv sagt! haha! jag längtar till hösten fastän vi knappt haft någon sommar alls, så jag går och sniffar i hallonsnåren och tycker tiden står stilla. precis som den gör när man läser dina texter! du är som ett hallonsnår, haha. okej. det här var en osammanhängande kommentar men du tycker om mig ändå :)
2008-07-25

  Ilona _L
Hösten vaknar vid doft av hallon! Gulle dej!
Så fint skrivet!
2008-07-25

  Lena Krantz VIP
Näää, inte höst än!

*skoj*

En mycket fint rytmisk dikt och visst känner jag doften av hallon ända hit!
2008-07-25

  Carola Zettergren
Rakt in ihjärtat...bilderna känslan...och hallonen.doften...enastående poetat!!!!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder