Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek. Om väntan. Om svaren.

Jag ville att du skulle läsa mig
och svara med din tunga
då jag borde lyssnat på mig själv

men jag väntade

väntade

på det där lilla ljuset,
skiftningen
som kan finnas i människors blickar

då de älskar

trodde att mina egna skulle speglas där

så jag väntade på svaren




Fri vers av Tina-sol
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-26 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol