Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett tag sedan skrev jag en text som heter "Barn far illa". Jag var delaktig i en rättegång kring en liten flickas vårdnad. Domen har kommit nu och ingen är förvånad....


Snälla svara mig

 

säg mig en sak:

varför är nämndemän politiskt tillsatta?

säg mig en sak:

varför ska människor som INGET VET om barns behov
få lov att besluta om att deras liv ska få bli en katastrof?

finns det något annat att göra än Uppdrag granskning?

att överklaga domen är detsamma som att riskera att
den andre föräldern får HELA vårdnaden - så funkar det

säg mig då vad en förälder ska göra för att få enskild vårdnad?

det har nämligen inte räckt med barnpsykologiska utredningar
8 anmälningar till soc.tjänsten ("vi beaktar inte dessa") och inte
med allas objektiva vittnesmål enbart utifrån barnets bästa

säg mig nu att vi bor i den bästa av världar!

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-26 17:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag står mållös inför detta ohyggliga tillstånd.
2008-07-28

  Ilona _L
Varje gång man konfroteras med denna fråga blir man lika upprörd OCH maktlös!!!
Fel sorts människor sitter i beslutsfattande positioner. Jag säger inte att det är lätt, men att se till barns bästa kan tydligen tolkas hur som det passar myndigheterna.
2008-07-26

  * Ammi *
kalla fakta i det här landet är att vända sig till pressen! offentliggöra allt.
Maktmissbrukarna förnekar sig aldrig!!!
2008-07-26

  Gunwale VIP
Om socialtjänsten underkänns, borde man skapa en ny soc tjänst värd namnet?
2008-07-26

  friheten
I en värd av regler och lagar, så finner dem strakste, handen på hjärtat, hur många av våra folkvalda eller ploiser, eller dem som jobbar med barn, bryr sig om vad dett lilla barnet går igenom. Se bara hur dem var mot flyktingbaren hos hos. Dem höll på att dör, men i migrations verket ögon så låsades dem. vilken föräldrar vill att barnen ska må dålig bara för deras skull? Inte dem som flöjer för just barnens skull. asch, ibland är diktorer mycket bättre än väsvärldens demokarti. Vackra ord om att alal ska ha det bra och vi bryr oss och barn ska få , det coh det ena. I själva verkaet så sickar vi dem till döds riket, utan att nån ser, bara för att det står i en bok: "aga, misshandel, våldtäckt,kränkning m m är förbjudet mot barn eller alla människor" Men jag är verkligen trött på handeringen av sådant som har med barn att göra. Dem har verkligen röst, dem behöver en Dr Phil i Europa. Han är ändå lite bättre, när det gäller barn.
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP