Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett samhälle består av individer
Det konstiga är väl att samhället mår så dåligt när individer kan må så bra - ibland



Hopp om oss på individnivå

 

jag visste det faktiskt

inte när jag vaknade

imorse

 

men jag kände mig så

ovanligt bra efter

morgonbestyren

 

min hjärna som jag

länge har beskrivit som

en förkolnad rest

 

den var plötsligt här

och sa åt mig vad jag

skulle göra och

 

kroppen lydde och

det där samspelet som

jag saknat så länge

 

var plötsligt här

och ni med era unga fräscha

hjärnor kan ju inte förstå detta

 

men tänk er att bli utsläppta i Kina

och inte kunna språket eller

blir ombedd att hämta mjölken

 

vadå mjölk

och inte ha

en aning

 

men idag är en minnesvärd (ha ha)

dag för jag inser att så här

kan det faktiskt vara

 

trots alla år av

hjärnkroppsstress så

kan det finnas chans

 

att få uppleva när allting stämmer

som det har gjort

idag

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-26 22:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara tillstånd.
2008-07-28

  Gunilla VIP
Ett härligt uppvaknande
återskapande av "gamla"
funktioner med hopp
om beständigt
tillfrisknande!
Lyckönskningar!
2008-07-27

  jardan
Härligt Ulla, önskar dej fler såna uppvaknande
2008-07-27

    ej medlem längre
Men så underbart! jag vet hur det känns att "vakna upp" och inse att man sovit en tid och att det var behövligt men att det känns bra att fungera och leva igen:)))
Mycket bra beskriver du detta "under":))
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP