Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt, Imorgon

håll mig hårt
håll mig evig
håll mig inatt.
i natt kan jag ej vara ensam
i natt kan jag ej leva fullt ut
i natt är jag din, och bara din
imorgon kommer solen åter
imorgon lever jag upp igen
men inatt vill jag att du håller om mig
så att jag orkar möta morgondagen




Fri vers av Den_Vackra
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-27 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den_Vackra