Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Längtan i blåskala

Nattljuden vibrerar i moll och jag
ställer mitt dagsögonblick i kontrast
Jag låg på ryggen bredvid en lågtrafikerad
gata och såg frökapslarna fly med vinden
vita fläckar mot en svekblå himmel

Höll andan på balkongen
och föll framför ditt mosaikhjärta
jag blir salig av långväga närhetslängtan
att betrakta på håll, när ensamhetsfigurer
fastnar under mina barfotafötter

Ni är vackra och jag blöder ur magen
dagdrömmer genom kameralinsen och
skriver mordgåtor




Fri vers av Nicole Margit
Läst 639 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-27 22:46



Bookmark and Share


  Frederick
du är sjukt jävla bra, fast det vet du redan. sjukt grymma strofer TACKTACKTACK för läsningen.
2008-08-21

  Alexander Jensen
Det är så vackra formuleringar och ord!
Du skriver som vanligt med en härlig känsla..
2008-08-13

  Tess the mess
Mycket schyssta formuleringar här.
Gillar slutet hårt.

Ni är vackra och jag blöder ur magen
dagdrömmer genom kameralinsen och
skriver mordgåtor
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit