Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du..gom






Du skall få kyssa min tunga

sen






Jag


har


ätit



lakrits







Fri vers av Absint
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-07-16 00:08



Bookmark and Share


  panikglädje
kort, skön, diggart!
Lakrids är godast!!!
2006-01-06

    Göte Holmlund
Hmm hade en brud som var råtorsk på salta katten...tack för att du väckte minnet..hon smakade gott
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Absint