Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min härliga Mamma - Äntligen läkning


Har precis haft ett fantastiskt samtal med min mor

Min härliga mamma - som äntligen vågade



Hon vågade möta sig själv och det som gör ont

Jag är så stolt över henne



Och jag är så glad för nu - först nu kan vi mötas och läka

Nu kan vi gå vidare närmare varandra



SOM MÄNNISKOR




Fri vers av Nova-Liv
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-31 10:37



Bookmark and Share


  Maria T
En underbar dikt till läkning och möte.
Jag önskar er allt gott.
2008-08-12

  fillatelli
förlöst
förlist
fördömt

pånyttfödd

från ett hav av dåliga samveten...
växer ett stilla leende och förlåt.

Inte lätt att vara barn
ej heller vuxen... i blodsrelation
2008-07-31

  Blodros
en omöjlighet har blivit en möjlighet..
läkning..fan va bra
2008-07-31

  Michaela Dutius
Ett stort och viktigt steg som du beskriver så vackert
2008-07-31

  friheten
Glädjer mig, Mor och dotetr relation är det bästa som finns. Det bästa till er.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv