Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att jag är jag


se mig
älska mig
för den jag är

det är kärlek
jag vill ha
kärlek
bara för att jag är jag

du gör dig en bild
av vem jag är
en bild som du vill ha
du säger: jag älskar dig

men det är kärlek
jag vill ha
kärlek
bara för att jag är jag

se mig
älska mig
för att jag är jag










Fri vers av Marreb
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-31 12:25



Bookmark and Share


  micke marin
Vilka krav du har!
;)
2008-08-07

  Quasimodo
Precis så och för det ska man älska och bli älskad !!!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb