Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV VÄRDE

öppnar dörren till mitt inre
på den mörkaste platsen  i
Som kan finnas i garderoben

där hänger dom skeletten
hånar mig med deras hemska
historier om mitt förflutna

händelser jag inte vill minnas
som följer mig som en skugga
genom livet

som fortfarande efter flera års tid
låter mig ligga sömnlös om nätterna
lämnat djup ärrvävnad runt mitt
hjärta

att bli manipulerad någon har lekt
gud bestämt att du ska straffas vara
någons ägodel inlåst utan något värde

avstängd som en maskin utan känslor
vid varje slag som träffade min kropp
Inombords bad jag dig lönlöst att sluta 
mina ord var betydelselösa för dig

så såg min värld ut att leva i
du kan inte styra mig längre

jag vet i dag att 

                        JAG ÄR VÄRDEFULL




Fri vers av Ladyissiues
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-31 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues