Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel nyckel

Om man måste lista ut
hur man ska komma in,
då har man haft fel nycklar från början




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-07-16 12:26



Bookmark and Share


  Elin S
Klockrent! Verkligen bra funderat och formulerat.
2005-07-17

  Virgo Cinnamon
denna blir favorit.Denna är så träffande för mej....jag...en evig sökare...
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan