Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöd gärna men glöm inte att plåstra

Ett stort hjärta
kan vara
tungt att bära

Ödmjukhet
bör
endast ödmjuka
få del av

Att bry sig
om andra
är ju
jättebra

Men man
måste ochså bry sig
om jaget,
innan väggen
krossar kroppen

Blöd gärna för andra
men glöm inte att plåstra om
dig själv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-07-16 14:57



Bookmark and Share


  Jessi
Wow, jättefin!
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan