Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som står utanför

Får jag komma in
här hos er vid elden
in i värmen i själens mitt

Värmen, ljuset och tryggheten
ögon som sluts omkring mig
glädje vår närmaste flykt

Får jag slänga min slöja
komma ur brynet och sången följa
känna ömmhet och glömma allt förakt

Får jag vaksamheten söva
och svagheterna beröva
all makt och allt förtryck




Fri vers av Oskar Andersson
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-02 19:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Berörande text om längtan. * gillar *
2009-06-04

  Fånga dagen
Vackert skrivet du är så välkommen in :)
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Andersson