Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm


fläck

det gäller ju att öppna sig
för en simpel
penna

i en värld sorger, i en värld
av klockor och läxförhör
behöver man
ett avbrott

i min värld bestämmer jag
(inte alls
egentligen)
i min värld gör allt som jag vill ända tills
jag kommer på
precis vad jag vill;
perfektum får fläckar som syns
när solen brassar på,
bränner
får mig att svettas...
(för egentligen har jag aldrig ägt
något perfektum)

men finns det andra som gör så?
som svettas
som andas i sånger när de springer,
som drömmer om inre önskningar
utan att själv
bestämma över dem;

som får en
ganska obehaglig
känsla

av att någon styr mina händer i min värld
någon styr dem och tar dem
tillbaka till det de kallar
verklighet

om den nu
verkligen finns ute på min gräsmatta, en gräsmatta av torkad kycklingglass
eller kanske är det en bro

emellan




Fri vers av lastnights_reddress
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-07-17 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lastnights_reddress
lastnights_reddress