Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarnstenars gång

liggaren vilar still

löparen roterar på sitt segel

säd matas i ögat in

 

pikhacka malyta skärper

räfflor fördjupas

hjälper mälden ut

 

gröpe till fä

gryn och mjöl

till folk

 

först till kvarn

får först mala

bondens säd




Övriga genrer av Lejonhjärtas poesi
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-03 19:07



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Härligt att läsa...poesi som inte står stilla...det snurrar och går...
Bra :)
2008-08-03

  papessa
underbart jordnära verklighetsdikt
2008-08-03

  Marreb
Här hör man historiens vingslag...
2008-08-03

  Sladjana Zubcevic
" först till kvarn

får först mala

bondens säd "

V A C K E R T
2008-08-03

  aol
oj suverän överraskningspoesi bavo
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi