Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorgens natt

Blott 17 år ung och ett helt liv framför sig,
vad är det då för mening med att dö?
En sorgens natt där vi kan ställa oss frågan
vad är det för fel på mänskligheten?
Så många frågor, inga svar.
Tänk om vi alla kunde leva i en värld
där vi är rädda om och inte för varandra.
Kärlek och frid.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 491 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-13 02:11



Bookmark and Share


  aol
Så sant vännen,
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi