Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synd

Synd är inte att älska
synd att inte älska där kärlek finns
det är synd




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 641 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-03-03 12:05



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Två sidor av synd
så vackert och klokt
skaldat :)
2014-05-10

    ej medlem längre
Ja, verkligen kloka ord:)
2014-05-07

  Helena C.W.
Mycket kloka ord, tar till mig dom!
2013-03-08

  papessa


så underbart dina ord gick rakt in i mitt hjärta tack
2013-03-06

  Lejonhjärtas poesi
Javisst det är betydligt mer än synd, sannerligen då kärlek är det finaste som finns i livet.
2013-03-04

  sulimaa
synd är nog nästan lite i underkant tom... men japp det är synd
2013-03-03

  aol
så är det ju vännen bra skriftat och tänkvärt,
2013-03-03

  © anakreon VIP
Visst är det så!
Calle
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi