Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själakyssen

Känn kyssen där gudar inför högre makt bugar och blygs,
känn läppar som just smakat på den kroppsliga kärleken,
känn andens dräkt, med tillit, åtrå och smak av lust.

Känn smärtan att så skiljas åt för alltid och evigt,
känn känslostormar i helvetiskt avgrundsdjup,
känn kroppslig kärlek födas för att dö, allt i samma kyss.

Känn så själasymbiosen bortom tid och rum,
känn smaken av oss bortom kroppars förening,
känn allt bortom liv, ja bortom död.

Känn allt själsälskade, känn allt i själakyssen.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-03 19:17



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat här vännen kändes rakt från hjärtat,
2017-10-11

  sulimaa
En kyss att minnas... Vacker text !
2016-04-05

    ej medlem längre
Mycket fin!
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi