Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedelärande insikt

Tänk om ingen tagit med seden dit de kommit,
då hade inte heller svenska seder och bruk funnits.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 603 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-10 16:34



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbart tänkt
och skrivet :)
2014-05-10

  aol
så sant Bsse, bra ordat,
2013-04-14

  Piann VIP
Helt rätt Bosse, så är det :)

2013-03-10

  Lejonhjärtas poesi
Helt rätt! :)
2013-03-10

    ej medlem längre
Inga andra seder och bruk hade heller funnits...
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi