Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att gråta


Tårarna talar till mig

Som isande känslor oförmögna att smälta,
talar tårarna från insidan i miljoner.
De säger, ett ansikte utan inlevelse,
visar på ett hjärta spelandes utan toner.

Lätta på allt det onda och känslorna flyter,
låt dem flöda obehindrat i all sin natur.
Känn hur paniken renas, bördan filtreras upp,
när vilddjuret släpps fri från sin lufttäta bur.




Fri vers av Anette Hedqvist
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-07-17 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En klar femma, underbart bra!
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Anette Hedqvist
Anette Hedqvist