Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer del 2


Fast jag runkar ju med vänstern...




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 00:40



Bookmark and Share


  småbusig
jahaja... och där kom jag med ett filmcitat när du kom i lite papper från en toarulle :D
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna