Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

brödsmulor vid min dator.
Åtta dagar utan sällskap
datorns surrande blir till ord.
så ensam så tomt
en evighet
du tror mitt liv leker

men ensam hemma är jag i dvala
jag lever för dig... men bara när vi möts
ingenting funkar längre i mitt hem
hem?
jag behöver dig
jag vill fortsätta leva

telefonen ringer
vem svarar?
ingen svarar
mitt liv bortanför datorn dör ut
när kommer du?
tystnaden ockuperar det jag kallar mitt hem




Fri vers av Annimon
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annimon
Annimon