Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattar åt blodet !

Skrattar åt
det blodiga rakbladet
( ska jag någonsin lära mig
hur man rakar sig )

Går balansgång
på mina nervtrådar,
ibland trampar jag snett
och fan vad ont det gör

Slänger ut några falska leenden per
dag,
men när jag hugger
då är det på riktigt !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-07-18 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan