Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan & Nedan



Allt som har en nimbus av svavel
kommer inte alltid från underjorden

Är det sockersöta så himmelskt
när bägaren väl har blivit tömd?

 

 




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-07 22:11



Bookmark and Share


  thyra
Bara om det är äkta och gott ända ifrån bottnen! Texten gav tankar. Bra!!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna