Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord som kom från ingenstans


När

När du inte längre ser dina egna steg
när skuggan tar överhanden
och mörkret trevar vid din sida
i hopp om att gatulampan ska slockna

När du inte längre kan skilja rätt från fel
bra från dåligt
hat från kärlek
tomhet från trängsel

När du inte längre vandrar de stigar
du trodde du ville
när sanningen hunnit ifatt dej
en gång för mycket

När du inte längre längtar
för du vet att din längtan ändå alltid
krossas av falskhetens leende av idag

När du inte längre vågar tro
då helt din tillvaro känns som en strävan
att överleva
Var befinner sig DU då?




Övriga genrer av Magica VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 21:02



Bookmark and Share


    Herr Ångest
"Var befinner du dig då?"

Och så gilla rjag symmetri, så om du kan få till 4 rader på varje strof så vore det bra.. känsn bättre att läsa rent rytmiskt.. annars en br adikt.

Även om jag hade förväntat mig en mer knorr på slutet, uppladdningen innehöll mycket förväntan..

Men men.. kram o tack för dikten
2008-08-09

  berxper
Ja, då är man verkligen vilse i livet.
Då håller man på att förlora sig själv och sin identitet...

Bra skrivet!
...och tänkvärt!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP