Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mellanslags törst


Så länge du står med bier i handen och snackar framför mig


står jag med öppen mun.




Fri vers av Absint
Läst 509 gånger
Publicerad 2005-07-18 20:47



Bookmark and Share


  Morvern
Ja det var bra skrivet
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Absint