Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[ur intet] kommer alltid nåt- Metapoetisk betraktelse III


en längtande sida
menlösa rader


förbrukade tangentslag

hämningslös
odödlig ambition

skuggans [van]vett
i silvertonad

ambivalens






Fri vers av J A Nicander
Läst 564 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2008-08-10 19:49



Bookmark and Share


  aol
handen skyggar när man skådar djupen
2008-09-09

  mayhem and order
Å men du, jäklar den här var riktigt bra.
Känner en känsla i magtrakten som jag bara har när jag läser något verkligt snyggt skrivet. Tack och handklapp.
2008-08-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
bilder, häri finns bilder, återläses gärna,
2008-08-12

    Nattviol
vilka snygga parenteser du har..
varför har inte jag såna?

(min kommentar här ovan
kom Ur Intet...)

alltid ngt

textkritik?
njaee.. okej då:

´silvertonad ambivalens´ - det är snyggt!!!
(fan, var ju ingen riktig kritik det heller!)
2008-08-10

  micke marin
he he he, joråsåatteh
så kan det vara..
2008-08-10

    Lindizz
kanon skrivet!
2008-08-10

  lyckeli
Ja, och ur någonting kommer ibland intet.. Snyggt hörru!
2008-08-10

  Sladjana Zubcevic
Djup och vacker!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander