Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta drömmar i kalla nätter

Du isolerar dig vid datorn
och jag drunknar i böcker.

Jag önskar du rörde mig
önskar du tog i mig
höll mig.

Den här kylan gör mig
fövirrad

Saknaden efter närhet
Jag drömmer mig fram
längtar

(det blir bättre,
visst blir det bättre)

Jag ser din profil i det
fladdrande ljuset från skärmen.

Jag saknar dig
fast du bara är några meter från mig

(kilo)meter

 

Hjärtsvikt

 

 

Vi har våra egna
gemensamma problem nu 




Fri vers av glittervakuum
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 22:47



Bookmark and Share


  blaite
Kalas text..kort och flyt läsning...
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum