Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läser en bok och den där som inte vill finnas vaknade


Ibland är jag bara så jävla värdelös - Och det är rätt skönt

Igår vaknade hon

Eller hon lät mig veta att hon fortfarande är kvar


Hon som inte tycker att hon är värd nåt - som inte känner att hon får älska eller älskas


Hon som liksom ändå "vet" att det aldrig kommer att funka med någon eller något


Hon som tycker att det är lika bra att köra hela vägen på den destruktiva banan för vad kan igentligen hända.....det kommer ändå gå åt hellvete i slutet


Jag blir lite full i skratt för jag tycker om henne på något vis


Hon är liksom som ett trotsigt barn som minsann inte tänker göra som dom andra.


Samtidigt blir jag lite ledsen för det bor så mycket sorg i hennes inre över att inte vara värdefull och älskad för den hon är.


Det är liksom en skön känsla att våga låta henne vara värdelös utan att försöka fly eller trycka undan

Att våga hålla om henne och låta henne vara arg och uppgiven utan att vilja lägga locket på.


Det är liksom så härligt att våga säga till sig själv.



Ja, Ibland är jag bara så jävla värdelös - Och det är ganska skönt




Fri vers av Nova-Liv
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-13 10:29



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra beskriven känsla och samtal med sig själv...

"Jag blir lite full i skratt för jag tycker om henne på något vis"
en riktigt härlig rad som är så befriande att läsa...och det gör det här till en positiv text...
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv