Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg i taget

Ett steg i taget
Det har man alltid hört

Ett steg i taget
Det har de alltid kört med

Ett steg i taget
Det är en gyllene regel

Men tänk om man vill ta två?




Fri vers av fantazy
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 22:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då provar man sig fram och testar...
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

fantazy
fantazy