Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

En måne lyser, rund och vit

En smärta växer, hemsk och sky

Den börjar ingenstans, men ändå överallt

Vassa tänder tränger sig fram

Tjock päls täcker ens kropp

Ryggraden förlängs

Och stora tassar börjar ta form

Steg efter steg

Andetag efter andetag

Tar man sig fram

Genom den mörka natten

Återigen

Som en blodtörstig ulv












Fri vers av fantazy
Läst 306 gånger
Publicerad 2008-08-19 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fantazy
fantazy