Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill


Allt jag vill - är möjligt
Allt jag känner - är sant
Allt jag längtar efter - kan bli mitt
Allt jag brinner för - kan bli verklighet


I mig vet jag var jag vill
I mig vet jag vad jag vill
I mig vet jag


Nu är jag redo att veckla ut mina vingar och flyga
Nu är jag redo att tro på mig
Nu är jag redo att lita på det jag vet


Att jag kan




Fri vers av Nova-Liv
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-14 15:33



Bookmark and Share


    Stella Stol
Härlig frihetskänsla! Du smittar:
Jag kan också!
2008-08-27

  Nasrin
Vad härligt att du vågar att göra!
Modet är mogen hos dig!!
VACKERT!!!!!!
2008-08-14

  Kalle.O
Jag lyfter nästan själv när jag läser den här...
Hoppingivande och härlig text!
2008-08-14

    Oprofessionell
vilken peppande text detta är
man känner energin i orden och att det faktiskt är möjligt det du skriver om.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv