Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilja hon dansar

Lilja dansar
i nattens sken
dansar kärlekens dans

Lilja dansar
i skuggornas dal
dansar som inget annat fanns

Lilja sjunger
under stjärnorna
sjunger älskandens sång

Lilja sjunger
på dårarnas bal
sjunger om det som var en gång

Lilja sover
under bar himmel
sover en sömn som glömmer

Lilja sover
under skratt och rop
sover en sömn som gömmer

Lilja hon dansar
som om inget annat fanns
inga ord inga känslor
ingen smärta
Lilja hon dansar
som om hon var någonannastans
där hon kan älska
med hela sitt
bultande
hjärta.




Fri vers av Havanna
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-14 20:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Underbar!!
2008-08-16

  lyckeli
Vackert...
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna