Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära i natten


Naket
klädd
i en varm
andedräkt
i dimman
viskande
om små
små
rosa moln
som letar
sig upp
och in
och ut
och in




Fri vers av bimbim
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim