Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet VS Kontroll

Jag lyssnar på ljudet av trygghet,
dina tunga andetag i mörkret.

Men ibland får jag lust att lämna dig.
För kontroll och för att vända allt
uppochner.

Men skulle jag kunna offra
en bit av min trygghet,
som jag har kämpat för.

Bara för att få känna
kontroll?




Fri vers av Birfir
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-15 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir