Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnan som väntar på att bli en praktfull ros igen!


Rosen

En blomma som fanns inom mig
vissnade
Du ryckte bort de blad som skulle
ha blivit en ros
Min stjälk skar du i två bitar och
lämnade mig att förmultna i
jorden
Du sa att jag var mindre värd
och lät människor trampa på
mig
Vinden tog tag i mina sista
kronblad
Nu är hoppet min sista
utväg
Att jag en vacker dag ska bli
en praktfull ros igen




Fri vers av Jezzie
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-08-15 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jezzie
Jezzie