Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgfyllda Nätter

Månlösa nätter och sorg i mitt hjärta
Tårfyllda nätter och i mitt bröst en outhärdlig smärta
Övergivna nätter och tårar som rinner
Mardrömsnätter och alla bra minnen som försvinner

Glädjelösa dagar utan kärlek
Hemska nätter utan kyssar och smek
Kalla nätter med en tom sängplats bredvid mig
Ensamma nätter för att jag blev lämnad av dig

Hemsökta nätter som påminner mig om dig
Skuldens nätter som skyller allt på mig
Svaghetens nätter bryter ned min styrka
Orättvisans nätter hoppas att ingen mitt lås
runt hjärtat kan uppdyrka




Fri vers av Jezzie
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-18 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jezzie
Jezzie