Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag märkte det inte ens

Jag märkte det inte ens
när slutet var nära
jag såg inte tecknen
såg inte skyltarna
som stod på vägen,
jag såg inte
hur bilarna blinkade
med varningslampor,
såg inte människorna
som visade med händerna
nej,nej

Jag märkte det inte ens
när jag stod vid stupet,
jag kände inte vinddraget
kände inte hur mörkret
omfamnade mig,
jag kände inte
hur nära det var
till djupet,
kände inte att det snart
var slut,slut

Jag märkte det inte ens
när bomben slog ner
när mattan drogs undan
när kniven vreds runt,
Jag insåg inte
hur nära det var
hur djupt jag skulle
sjunka
hur tungt jag skulle
falla



Jag märkte det inte ens
när du släppte taget
om mig.




Fri vers av Havanna
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-15 17:09



Bookmark and Share


  André Esbjörnson
liksom
du inte kommer märka
när du släpper taget om
densamme
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna