Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen

Barnen
de underbara
små änglarna
är som sända
från himlen
ner till mig
för att gör mitt liv
vackrare
och viktigare
och härligare
att leva

Barnen
de underbara
små änglarna
är som sända
från helvetet
upp till mig
för att göra mitt liv
jobbigare
och mer komplicerat
och jävligare
att leva

Barnen
de underbara
små änglarna.. =)




Fri vers av Havanna
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-15 17:20



Bookmark and Share


  hilja
Haha, bra skrivet!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna