Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte har de ultimata svaren, bry dig inte om att söka besvara frågorna... kom bara ihåg en sak... rubriken bara ord innebär att texten int är en novell...


Frågestund med Alice










Vad skulle ha hänt om...?

a. Det språk som talas i förenta staterna
Skulle ha varit norska?

b. Norska staten hade vägrat att sälja olja till förenta staterna?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2008-08-15 21:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Med alternativt tänkande och en högst privat syn på förmågan att stava, klassar personen nedan in sig i 'allmänna klubben'. Min lärare i svenska rörde sig en smula i stolen då hon kom att 'rätta skrivningar'. Hon kan ha vridit sig i sidled, av glädje över 'dagens fantasirikedom'. Hon visste kanske svaret på frågan ändå, om mustaschens betydelse för världsfreden, i olika tidender.
2021-01-25

  stefan.g
Stattoil skulle vara Shejk Abdullas bästa vän och de skulle med all rätt bedrivit Taliban krig i Oslo där Bush förmodligen fått en väl tilltagen sommarstuga. Sverige skulle sedan dras in i denna Taliban jakt och skickat över SSU som skulle begärt att kriget mot dessa stackars människor i det snaraste skulle upphöra, som vill utöva sin religösa rätt och existens med paragrafer inräknade. Freden skulle säkert banlysas så länge oljan flödade i kranar heta. Inget land förutom möjligtvis Finland skulle oppunera sig i denna intrig för att Bush i alla lägen vägrat tala offentligt med sin dyrt inköpta Nokia telefon. Tack för läsningen!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP