Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag någonsin ville speglat i dina ögon


Alla mina fel
bristerna
glömskorna och dumheterna

förlåt

alla dina fel
det du inte kunde
dumheterna och det du glömde


Allt jag är
i dina ögon

kärlek

Allt du är
i mina ögon



Så naken är jag
att du måste klä av dig



Sådan är min förundran






Fri vers av korpfjäder
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-16 21:10



Bookmark and Share


    glasa VIP
men gode Gud så vackert
något
blir så stort nu
och ljus forsar
av dig
hur du skriver
jag känner mig
mjuk
av förlåten
2008-08-17

    Glittra G
Ojojoj så vackert ... Så bra bara.
2008-08-17

    ej medlem längre
Kärlek och förlåtelse hänger oupplösligen samman, och gör att man kan klä av sig försvaren. Och ger förundran... Äsch, varför skulle jag försöka tolka; det blev så mycket klumpigare än dikten. :-)

Vacker centrering kring "förlåt" och "kärlek"!
2008-08-17

  Mona*
Speglar mig
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder