Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är sänd från himlen

Änglarna sa till mig:

Älska henne
som hon vore din

Ta hand om henne
som hon vore vår.




Fri vers av Havanna
Läst 610 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-16 22:49



Bookmark and Share


  CJ
*applåd* mycket vackert..
2009-04-19

  Ola Rydberg
Själfullt och vackert
2008-08-17

  noname_realmind
Riktigt fin...
2008-08-17

  anits VIP
Underbart och vackert
2008-08-17

  Elaine.S VIP
Åh!! så fin...och full av ömhet..
2008-08-16

  André Esbjörnson
det är så många djup
att jag saknar ord
så du får ta till tåls
ett simpelt
"vackert"
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna