Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten kärlek.

Min son
han är 6
kom hem en dag
med ett papper
han fått av en
flicka,
ett papper
med ord
som var så söta
att jag fick hicka

Där stod:
Jag älskar dig,
så sött
och gulligt
att jag höll på att
spricka
men jag fick hålla mig

Jag sa:
vad snällt av henne
att skriva och rita så,
tyckte det var modigt
av henne,riktigt nice,
men min sons läppar
blev mer och mer blå,
och han sa:

Hon är bajs!

=)




Fri vers av Havanna
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 10:16



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Tack för härlig läsning...som fick mig att le lite ...
2008-08-17

  noname_realmind
Sött...

Han kommer nog till insikt om tjejer, vad det lider... ;)
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna