Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" A Broken Heart "

Han lutar huvudet emot kudden och känner tårarna rinna längst hans kinder. Hans hjärta är krossat ännu en gång. Varje andetag känns rivande i själen. Saknaden efter flickan i hans drömmar tar sakna men säkert livet av honom. Han försöker stänga ute alla känslor som sårar honom. Men så fort han sluter sina ögon så ser han den där flickan som fick honom att känna kärlek, frid och lycka. Han ser henne framför sig. Hennes skratt, leende och personlighet fick honom att vara lycklig. Han levde på hennes andetag. Utan henne kan han inte andas. Utan henne är han inget alls. Han går omkring på nätterna och funderar "Vad gjorde jag för fel?" Han går omkring som en bortglömd själ och tittar upp emot himlen, sen alla vackera stjärnor som lyser ner mot honom och han tänker " Det är dit jag vill" Och han vet att nästa gång flickan känner samma sak för honom så kommer han att tänka " Den här gången kanske det blir annorlunda"

Min högsta och enda dröm är att bli författare. Det skulle vara underbart.




Övriga genrer av Tomas Morén
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Morén